Ainekset
200 g voita tai margariinia
1 prk kermaviiliä
4,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte
paistonkestävää luumusosetta
Voiteluun
kananmunaa
Pinnalle
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Sekoita keskenään pehmeä rasva ja kermaviili. Lisää joukkoon vehnäjauho-leivinjauheseos. Sekoita taikinaa vain sen verran, että aineet tasoittuvat. Anna taikinan kovettua kylmässä 1−2 tuntia.
Taikinasta voi leipoa torttuja jo tällaisenaan, mutta muutama kaavilointikerta antaa niille enemmän lehtevyyttä. Kaaviloi taikina levyksi ja taita se kolmeen osaan. Toista tämä 2−3 kertaa. Anna taikinan kovettua kylmässä.
Kaaviloi taikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Jaa se taikinapyörällä tai veitsellä noin 7 x 7 cm:n kokoisiksi neliöiksi. Tee neliöiden kulmiin viillot keskustaa kohti. Pane kunkin neliön keskelle luumusosetta. Kostuta liitoskohdat vedellä ja taivuta tortut tähden muotoisiksi.
Voitele tortut munalla ja paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.
Siivilöi päälle runsaasti tomusokeria juuri ennen tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.