Ainekset
2 appelsiinin mehu (2 dl)
1/2 l punaviiniä
1/2 l viiniglögiä
3 kanelitankoa
3 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
2 luomuappelsiinia
1/2 luomugreippi
1/2 granaattiomena
1/2 l kivennäisvettä
jääkuutioita
Lasien koristeluun
appelsiini
2 rkl Dansukker Taloussokeria
1 rkl kanelia
Ohjeet
1. Purista appelsiineista mehu ja kaada isoon kannuun. Lisää punaviini, glögi, kanelitangot ja muscovadosokeri.
2. Viipaloi hyvin pestyt appelsiinit ja greippi. Pane kannuun yhdessä granaattiomenan siementen kanssa. Anna tekeytyä puoli tuntia.
3. Sekoita lautasella keskenään sokeri ja kaneli. Kostuta lasien reunat appelsiinilohkolla. Koristele lasit kastamalla ne sokeri-kaneliseokseen.
4. Kaada kivennäisvesi ja jääkuutiot kannuun juuri ennen tarjoilua. Kaada laseihin ja tarjoa alkumaljana.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa
Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.