Ainekset
2 appelsiinin mehu (2 dl)
1/2 l punaviiniä
1/2 l viiniglögiä
3 kanelitankoa
3 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
2 luomuappelsiinia
1/2 luomugreippi
1/2 granaattiomena
1/2 l kivennäisvettä
jääkuutioita
Lasien koristeluun
appelsiini
2 rkl Dansukker Taloussokeria
1 rkl kanelia
Ohjeet
1. Purista appelsiineista mehu ja kaada isoon kannuun. Lisää punaviini, glögi, kanelitangot ja muscovadosokeri.
2. Viipaloi hyvin pestyt appelsiinit ja greippi. Pane kannuun yhdessä granaattiomenan siementen kanssa. Anna tekeytyä puoli tuntia.
3. Sekoita lautasella keskenään sokeri ja kaneli. Kostuta lasien reunat appelsiinilohkolla. Koristele lasit kastamalla ne sokeri-kaneliseokseen.
4. Kaada kivennäisvesi ja jääkuutiot kannuun juuri ennen tarjoilua. Kaada laseihin ja tarjoa alkumaljana.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.