Joulun hedelmäkakku

Koristelulla saat korintteja ja sukaatteja sisältävään jouluiseen hedelmäkakkuun uutta ilmettä.

PT1H

1½ tuntia

Arviot (1 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

300 g voita
2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 dl Dansukker Taloussokeria
5 munaa
6 dl vehnäjauhoja
2 ½ tl leivinjauhetta
1 dl (50 g) mantelijauhetta
100 g sukaatteja
1 prk cocktailkirsikoita
½ dl korintteja
½ dl kirsikkapurkin lientä
Koristeluun
200 g Dansukker Tomusokeria + tilkka vettä tai kirsikkapurkin lientä
cocktailkirsikoita

Ohjeet

Vatkaa voi ja sokerit kuohkeaksi. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä sukaatit, paloitellut kirsikat, korintit ja lopuksi kirsikkapurkin lientä.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun, vetoisuudeltaan noin 3 litran kahvikakkuvuokaan. Paista kakkua 150–175-asteisessa uunissa noin tunti. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Koristele kakku jäähtyneenä. Sekoita tomusokerin joukkoon vettä tai kirsikkapurkin lientä sen verran, että saat sakean, mutta valuvan tahnan. Valuta seosta kakun päälle ja koristele kirsikoilla.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!