Ainekset
300 g voita
2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 dl Dansukker Taloussokeria
5 munaa
6 dl vehnäjauhoja
2 ½ tl leivinjauhetta
1 dl (50 g) mantelijauhetta
100 g sukaatteja
1 prk cocktailkirsikoita
½ dl korintteja
½ dl kirsikkapurkin lientä
Koristeluun
200 g Dansukker Tomusokeria + tilkka vettä tai kirsikkapurkin lientä
cocktailkirsikoita
Ohjeet
Vatkaa voi ja sokerit kuohkeaksi. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä sukaatit, paloitellut kirsikat, korintit ja lopuksi kirsikkapurkin lientä.
Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun, vetoisuudeltaan noin 3 litran kahvikakkuvuokaan. Paista kakkua 150–175-asteisessa uunissa noin tunti. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.
Koristele kakku jäähtyneenä. Sekoita tomusokerin joukkoon vettä tai kirsikkapurkin lientä sen verran, että saat sakean, mutta valuvan tahnan. Valuta seosta kakun päälle ja koristele kirsikoilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.