Pinnalle
Vaahdota kananmunat ja fariinisokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja rypsiöljy ja sekoita.
Jaa taikina muffinivuokiin siten, että taikinaa on vuoissa 2/3 vuoan tilavuudesta. Paista 175 –200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 12 minuuttia tai kunnes muffinit ovat kuohkeita ja saaneet vähän väriä. Jäähdytä muffinit täysin.
Valmista kuorrute. Vaahdota huoneenlämpöinen rasva, kananmuna ja tomusokeri kuohkeaksi. Värjää lopuksi geelimäisellä elintarvikevärillä vähän kerrallaan sekoittaen, kunnes saat sopivan värisen tahnan.
Laita pursotinpussiin tylla ja pursota täyte muffinien päälle keoksi. Koristele koristerakeilla. Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Reseptin on laatinut