Ainekset
1 dl rouhittuja hasselpähkinöitä
1 1/2 dl hienonnettuja kuivattuja viikunoita
1 dl rusinoita
1 dl hienonnettuja kuivattuja aprikooseja
2 1/2 dl vehnäjauhoja
2 dl ruisjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
3 rkl Dansukker Leipäsiirappia
2 rkl öljyä
2 dl maitoa
Ohjeet
Sekoita pähkinät, viikunat, rusinat, aprikoosit ja kuivat ainekset keskenään. Lisää siirappi, öljy ja maito ja alusta taikina. Jaa taikina kahdeksaan osaan ja muotoile siitä pyöreitä leipiä (halkaisija noin 15 cm). Pane leivät leivinpaperilla vuoratulle pellille ja tee niiden keskelle ristiviilto. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa noin 12 minuuttia. Anna jäähtyä hieman ennen syömistä. Nauti esimerkiksi juuston ja hillon tai marmeladin kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.