Ainekset
150 g voita
6 dl kaurahiutaleita
1 dl Dansukker Fariinisokeria
3 rkl vehnäjauhoja
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 tl leivinjauhetta
1 rkl piparkakkumaustetta
1 tl kanelia
1/2 tl suolaa
200 g kuivattuja, pehmeitä aprikooseja silputtuna
80 g tummaa suklaata rouhittuna
Koristeluun
noin 50 g haluamaasi suklaata
merisuolahiutaleita (esim. Maldon)
Ohjeet
1. Lämmitä uuni 200 °C:seen.
2. Sulata voi kasarissa, jätä jäähtymään. Sekoita kulhossa muut ainekset paitsi suklaa. Lisää voisula ja sekoita tasaiseksi. Kääntele aprikoosipalat ja suklaarouhe taikinaan.
3. Leivinpaperoi 22x28 cm vuoka, levitä taikina vuokaan ja painele se tiiviin tasaiseksi levyksi.
4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.
5 Ota vuoka uunista, paina terävällä veitsellä paloitteluviivat lämpimään levyyn, älä paina ihan pohjaan asti.
6. Anna jäähtyä ja siirrä jääkaappiin tekeytymään.
5. Paloittele levy patukoiksi. Sulata suklaa ja koristele pinta suklaaraidoilla. Ripottele pinnalle hiukan merisuolahiutaleita. Säilytä jääkaapissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!