Itämainen lohipiiras

Kevätsipulilla maustettu lohipiirakka tarjotaan itämaisen kastikkeen kera.

75 minuuttia

Arviot (10 kpl)

Ainekset

400–500 g piirakka- tai ruistaikinaa (pakaste)
2 nippua kevät- tai ruohosipulia
500 g lohi- tai kirjolohifileetä
suolaa
valkopippuria

Kastike
1 salottisipuli
2 valkosipulinkynttä
2 tl raastettua inkivääriä
veitsenkärjellinen punaista currytahnaa
tilkka öljyä
1 dl vettä
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria tai Fariinisokeria
2 rkl soijakastiketta
1 limetin raastettu kuori ja mehu
1 rkl balsamietikkaa 

Ohjeet

1. Sulata pakastetaikina ja painele mieluiten pitkänomaiseen piirakkavuokaan.

2. Silppua pohjalle kevät- tai ruohosipulia. Lado suolalla ja pippurilla maustetut lohipalat vuokaan. Paista 200-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia.

3. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit, inkivääriraaste ja chilinen currytahna öljyssä. Lisää muut ainekset ja keitä hiljalleen noin 15 minuuttia.

4. Siivilöi kastike ja tarjoa piiraan kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku

Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut

Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään

Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.