Ainekset
2 keskikokoista munakoisoa
suolaa myllystä
2 rkl oliiviöljyä
Tomaattikastike
1 keskikokoinen sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 tl Dansukker Fariinisokeria
500 g tomaattimurskaa
mustapippuria myllystä
1/2–1 dl tuoretta basilikaa tai maun mukaan
1/2–1 dl tuoretta persiljaa tai maun mukaan
350 g mozzarellajuustoa
Pinnalle
50–100 g parmesaanijuustoa raastettuna
Ohjeet
Leikkaa munakoisot pitkittäin ohuiksi viipaleiksi. Laita ne vieretysten työlaudalle ja rouhi pinnalle suolaa myllystä. Anna seistä huoneenlämmössä noin 15 minuuttia. Kuivaa talouspaperilla.
Kuumenna oliiviöljy pannulla. Paista munakoisoviipaleet molemmin puolin pannulla. Ota sivuun.
Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli sekä sokeri pannulle ja kääntele hetki. Lisää tomaattimurska ja rouhi joukkoon mustapippuria. Lisää hienonnettu basilika ja persilja kastikkeeseen. Anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.
Viipaloi mozzarellajuusto. Lado munakoisoviipaleet ja juusto kerroksittain uunivuokaan ja kaada päälle tomaattikastike. Ripottele pinnalle parmesaanijuustoa.
Kypsennä 200 asteessa uunin keskiritilätasolla 45–50 minuuttia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?