Inkivääritryffelit

Suklaatryffelit saavat piristävää makua tuoreesta inkivääristä ja piparkakkujauheesta.

noin 20 kpl

4 tuntia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

1 dl kuohukermaa
2 rkl suolatonta voita
1 rkl Dansukker Tomusokeria
1 rkl hienoksi raastettua tuoretta inkivääriä
200 g tummaa suklaata
Koristeluun
10 piparkakkua

Ohjeet

1. Kiehauta kerma, voi, tomusokeri ja inkivääriraaste kattilassa.
2. Lisää paloiteltu suklaa ja sekoita, kunnes suklaa on sulanut.
3. Pane seos jääkaappiin jähmettymään 2–3 tunniksi tai kunnes voit muotoilla siitä palloja.
4. Jauha piparkakut yleiskoneella. Pyörittele tryffelit piparkakkujauheessa.
5. Säilytä tryffelit jääkaapissa.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Helppo omenapiirakka

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?