Ainekset
1 dl kuohukermaa
2 rkl suolatonta voita
1 rkl Dansukker Tomusokeria
1 rkl hienoksi raastettua tuoretta inkivääriä
200 g tummaa suklaata
Koristeluun
10 piparkakkua
Ohjeet
1. Kiehauta kerma, voi, tomusokeri ja inkivääriraaste kattilassa.
2. Lisää paloiteltu suklaa ja sekoita, kunnes suklaa on sulanut.
3. Pane seos jääkaappiin jähmettymään 2–3 tunniksi tai kunnes voit muotoilla siitä palloja.
4. Jauha piparkakut yleiskoneella. Pyörittele tryffelit piparkakkujauheessa.
5. Säilytä tryffelit jääkaapissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.