Inkivääri-kermabrûlée

Ihastuttava crème brûlée maustetaan tuoreella inkiväärillä ja appelsiinilla.

4 annosta

PT10M

10 minuuttia + 12 tuntia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 luomuappelsiini

2 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
2 dl maitoa
2 dl kermaa (esim. kahvikerma 17 %)
5 keltuaista
1/4 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl maissitärkkelystä

Pinnalle
4 rkl Dansukker Ruokokidesokeria

Ohjeet

Raasta pestystä appelsiinista ohutta kuoriraastetta teelusikallisen verran. Halkaise appelsiini ja purista puolikkaista mehut. Pane appelsiininkuori- ja inkivääriraaste, mehu, maito, kerma, keltuaiset, siirappi, vaniljasokeri ja maissitärkkelys kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen ja anna kuplia muutamia kertoja. Siivilöi seos neljään lämmönkestävään annosastiaan, jäähdytä jääkaapissa yön yli.

Ripottele sokeri annosastioihin vanukkaan pinnalle ja ruskista sokeri pienellä kaasupolttimella tai uunin grillitoiminnolla.

Vinkki!
Tarjoa vadelmien kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!