Ainekset
1 luomuappelsiini
2 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
2 dl maitoa
2 dl kermaa (esim. kahvikerma 17 %)
5 keltuaista
1/4 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl maissitärkkelystä
Pinnalle
4 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
Ohjeet
Raasta pestystä appelsiinista ohutta kuoriraastetta teelusikallisen verran. Halkaise appelsiini ja purista puolikkaista mehut. Pane appelsiininkuori- ja inkivääriraaste, mehu, maito, kerma, keltuaiset, siirappi, vaniljasokeri ja maissitärkkelys kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen ja anna kuplia muutamia kertoja. Siivilöi seos neljään lämmönkestävään annosastiaan, jäähdytä jääkaapissa yön yli.
Ripottele sokeri annosastioihin vanukkaan pinnalle ja ruskista sokeri pienellä kaasupolttimella tai uunin grillitoiminnolla.
Vinkki!
Tarjoa vadelmien kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.