Imelä juuresvuoka

Mehevä juuresvuoka voidaan paistaa uunivuoassa tai pienissä annosvuoissa.

Noin 12 annosta

PT1H

2 tuntia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kg juureksia, vettä, suolaa
(palsternakkaa, lanttua tai naurista, Rosamunda-perunaa ja bataattia)
150 g valkosipulituorejuustoa
1 dl ruokakermaa
ripaus valkopippuria ja jauhettua inkivääriä
runsas 1 dl Dansukker Vaaleaa Siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
Pinnalle
½ dl (gluteenitonta) korppujauhoa
1 rkl Dansukker Fariinisokeria

Ohjeet

Kuori ja lohko juurekset. Keitä ne suolalla maustetussa vedessä kypsiksi, noin 30 minuuttia.

Mittaa kaikki ainekset tehosekoittajaan ja soseuta. Kaada seos uunivuokaan tai pieniin annosvuokiin. Ripota pinnalle korppujauhoja ja sokeria. Kypsennä noin tunnin ajan 150-asteisessa uunissa. Pikkuvuoille riittää puolisen tuntia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!