Ainekset
2 isoa banaania
2 päärynää
2 persikkaa
1 mango
1 ananas
½ cantaloupemelonia
n. 1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
Ohjeet
Kuori ja paloittele kypsät hedelmät reiluiksi suupaloiksi ja laita ne reunalliseen uuninkestävään vuokaan. Kaada joukkoon reilusti siirappia. Peitä foliolla ja kuumenna 200-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia, kunnes hedelmät ovat kuumia. Tarjoa lisänä vaniljajäätelöä tai kermavaahtoa.
Vinkki!
Kesän ihana jälkiruoka kuumenee grillissä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!