Ihanat uunihedelmät

Helppo ja herkullinen jälkiruoka – kuumat hedelmät ja kylmä vaniljajäätelö. Valmista ihanat uunihedelmät uunissa tai grillissä.

6–8 annosta

PT40M
PT0M
Jälkiruoat

40 minuuttia

Arviot (103 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 isoa banaania
2 päärynää
2 persikkaa
1 mango
1 ananas
½ cantaloupemelonia
n. 1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia

Ohjeet

Kuori ja paloittele kypsät hedelmät reiluiksi suupaloiksi ja laita ne reunalliseen uuninkestävään vuokaan. Kaada joukkoon reilusti siirappia. Peitä foliolla ja kuumenna 200-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia, kunnes hedelmät ovat kuumia. Tarjoa lisänä vaniljajäätelöä tai kermavaahtoa.

Vinkki!
Kesän ihana jälkiruoka kuumenee grillissä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?