Ainekset
250 g voita
2 dl Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria
3 kananmunaa
2 ½ dl vehnäjauhoja
1 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
½ dl kermaa
100 g sulatettua tummaa suklaata
100 g rouhittua tummaa suklaata
1 tl kanelia
ripaus kardemummaa
Vuokaan
voita
manteli- tai korppujauhoja
Ohjeet
Laita huoneenlämpöinen voi kulhoon ja mittaa joukkoon fariinisokeri. Vaahdota seos ja lisää joukkoon kananmunat yksitellen vatkaten. Sekoita varovasti joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Lisää kerma, sulatettu sekä rouhittu suklaa, kaneli ja kardemumma ja sekoita taikina tasaiseksi.
Voitele ja jauhota noin puolentoista litran vetoinen kakkuvuoka. Kaada taikina vuokaan ja kypsennä 150–175 asteessa noin 50 minuuttia. Anna seistä muutama minuutti ja kumoa kakku tarjoiluvadille.
Vinkki!
Voit siivilöidä jäähtyneen kakun päälle hieman tomusokeria tai kaakaojauhetta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.