Ice pops: Mansikka-minttumehujäät

Tee itse mehujäätä! Näihin kesäisiin mehujääpuikkoihin käytetään tuoreita mansikoita ja mausteeksi inkivääriä, sitruunaa ja minttua.

6–8 kpl

PT1H

yli 3 tuntia

Arviot (4 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

6 dl (300 g) mansikoita
2 dl vettä
1 dl Dansukker Taloussokeria
¾ dl Dansukker Glukoosisiirappia
n. 2 cm pala raastettua inkivääriä
luomusitruunan kuoriraaste ja mehu
1 ruukku tuoretta minttua hienonnettuna

Ohjeet

1. Huuhtele ja pilko mansikat pieniksi paloiksi.

2. Kiehauta vesi, sokeri ja glukoosisiirappi. Lisää inkivääri- ja sitruunankuoriraaste ja sitruunamehu. Lisää ¾ mansikoista ja keitä viisi minuuttia. Siivilöi mansikat ja nosta sivuun.

3. Keitä mansikkamehua vielä kymmenen minuuttia.

4. Lisää hienonnettu minttu kypsennettyjen mansikoiden joukkoon ja lisää mehu ja loput tuoreet mansikat. Anna seoksen jäähtyä. Kaada seos jäätelömuotteihin ja pakasta vähintään kolme tuntia tai mielellään yön yli.
 

Katso myös: Marjamehujäät

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.