Hyydytetty rahkakakku

Hyytelösokeri Multilla hyydytetty raikas vaniljainen rahkakakku on liivatteeton.

8 annosta

PT1H

8-12 tuntia

Arviot (63 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Pohja
200 g kaurakeksejä
75 g sulatettua voita
1 rkl Dansukker Kanelisokeria tai 1 tl kanelia
100 g appelsiinimarmeladia

Täyte
2 ½ dl kermaa
½ dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Lisäksi
1 dl vaniljakreemijauhetta
1 dl maitoa
250 g maitorahkaa tai vaniljatuorejuustoa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 luomulimetin kuori ja puolikkaan mehu
Pinnalle
3 dl trooppista mehua
1 ½ dl Dansukker Hyytelösokeria

Ohjeet

Laita kaurakeksit tehosekoittimeen ja jauha hienoksi. Voit myös hienontaa keksit lihanuijalla muovipussissa. Lisää joukkoon sulatettu voi, kanelisokeri ja appelsiinimarmeladi. Sekoita tasaiseksi.

Vuoraa halkaisijaltaan 22 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla. Lusikoi vuoan pohjalle keksiseos.

Valmista täyte. Laita kerma ja hyytelösokeri Multi kattilaan ja kuumenna kiehumispisteeseen. Anna kiehua puoli minuuttia. Jäähdytä.

Laita kulhoon vaniljakreemijauhe ja sekoita joukkoon maito. Vatkaa joukkoon rahka tai tuorejuusto. Lisää vaniljasokeri, limettimehu ja hyvin pestyn limetin kuoriraaste. Sekoita joukkoon jäähtynyt kermaseos. Tarkista maku.

Levitä seos kakkuvuokaan ja laita jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli.

Valmista kuorrute. Laita mehu kasariin ja kiehauta. Lisää hyytelösokeri ja sekoita, kunnes liemi kirkastuu. Jäähdytä hetki. Lusikoi liemi kakun pinnalle.

Laita jääkaappiin hetkeksi, kunnes liemi on hyytynyt. Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoiluvadille.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.