Ainekset
3 munanvalkuaista
hedelmiä maun mukaan
3 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 1/2 dl Dansukker Tomusokeria
voipaperia
Ohjeet
Laita munanvalkuaiset kulhoon ja vatkaa niitä kevyesti. Voitele hedelmät kokonaan munanvalkuaisella (pullasutia käyttäen) ja laita ne ritilälle (voipaperin päälle).
Siivilöi päälle melko paksu kerros sokeria. Voit käyttää joko pelkästään Siroa tai Siron ja tomusokerin seosta (2/3 kidesokeria ja 1/3 tomusokeria). Anna sokerin imeytyä kunnolla eli noin tunnin ajan, ennen kuin laitat hedelmät varovasti tarjoiluvadille.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.