Homejuustopäärynät grillissä

Homejuuston ystävä grillaa jälkiruoaksi päärynöitä, jotka nautitaan vaniljakastikkeen kera.

4 annosta

PT40M

35 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 päärynää puolitettuina
n. 4 rkl sinihomejuustoa murustettuna
½–1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
½ tl Dansukker Kanelisokeria

Ohjeet

Pese ja puolita päärynät. Poista siemenkota siten, että päärynän puolikkaaseen tulee pienehkö kuoppa. Murusta kuoppaan sinihomejuustoa. Grillaa folionyytteihin käärityt päärynänpuolikkaat keskilämmöllä grillikuvun alla.

Tarjoa seuraksi vaahdotettua, kanelisokerilla maustettua vaniljakastiketta.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?