Ainekset
1 pkt (250 g) kivettömiä, prässättyjä taateleita
1 1/2 dl vettä
1 3/4 dl Dansukker Fariinisokeria tai Taloussokeria
150 g voita tai margariinia
1 1/2 rkl Dansukker Vaniljasokeria
2 kananmunaa
3 1/2 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
Koristeluun
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (n. 1½ l).
2. Pilko taatelit. Pane palat, vesi ja sokeri noin 2 litran kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua hiljaa poreillen 2–3 minuuttia.
3. Siirrä kattila pois liedeltä ja lisää paloiteltu rasva joukkoon.
4. Kun rasva on sulanut ja seos on haaleaa lisää vaniljasokeri ja munat esim. puuhaarukalla hyvin sekoittaen.
5. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita kunnolla.
6. Kaada taikina vuokaan. Paista 150–170 asteessa 60–70 minuuttia.
7. Anna kakun jäähtyä noin 15 minuuttia ennen tarjoiluvadille kumoamista.
8. Siivilöi ohut kerros Dansukker Tomusokeria kakun pinnalle ennen tarjoamista.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!