Helppo taatelikakku

Fariinisokeri antaa mehevän maun tälle joulun helpoimmalle taatelikakulle.

noin 1 1/2 l:n kakkuvuoka

1,5 tuntia

Arviot (1161 kpl)

Ainekset

1 pkt (250 g) kivettömiä, prässättyjä taateleita
1 1/2 dl vettä
1 3/4 dl Dansukker Fariinisokeria tai Taloussokeria
150 g voita tai margariinia
1 1/2 rkl Dansukker Vaniljasokeria
2 kananmunaa
3 1/2 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
Koristeluun 

Dansukker Tomusokeria

Ohjeet

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (n. 1½ l).

2. Pilko taatelit. Pane palat, vesi ja sokeri noin 2 litran kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua hiljaa poreillen 2–3 minuuttia.

3. Siirrä kattila pois liedeltä ja lisää paloiteltu rasva joukkoon.

4. Kun rasva on sulanut ja seos on haaleaa lisää vaniljasokeri ja munat esim. puuhaarukalla hyvin sekoittaen.

5. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita kunnolla.

6. Kaada taikina vuokaan. Paista 150–170 asteessa 60–70 minuuttia.

7. Anna kakun jäähtyä noin 15 minuuttia ennen tarjoiluvadille kumoamista.

8. Siivilöi ohut kerros Dansukker Tomusokeria kakun pinnalle ennen tarjoamista.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!