Ainekset
1 pkt (250 g) kivettömiä, prässättyjä taateleita
1 1/2 dl vettä
1 3/4 dl Dansukker Fariinisokeria tai Taloussokeria
150 g voita tai margariinia
1 1/2 rkl Dansukker Vaniljasokeria
2 kananmunaa
3 1/2 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
Koristeluun
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (n. 1½ l).
2. Pilko taatelit. Pane palat, vesi ja sokeri noin 2 litran kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua hiljaa poreillen 2–3 minuuttia.
3. Siirrä kattila pois liedeltä ja lisää paloiteltu rasva joukkoon.
4. Kun rasva on sulanut ja seos on haaleaa lisää vaniljasokeri ja munat esim. puuhaarukalla hyvin sekoittaen.
5. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita kunnolla.
6. Kaada taikina vuokaan. Paista 150–170 asteessa 60–70 minuuttia.
7. Anna kakun jäähtyä noin 15 minuuttia ennen tarjoiluvadille kumoamista.
8. Siivilöi ohut kerros Dansukker Tomusokeria kakun pinnalle ennen tarjoamista.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa
Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.