Helppo mansikkajälkiruoka

Helppo kerrosjälkiruoka marinoiduista mansikoista, keksisuklaapaloista ja kermavaahdosta.

4 annosta

1 tunti + 10 minuuttia

Arviot (4 kpl)

Ainekset

1 litra mansikoita
1 (luomu)limetti
1 (luomu)sitruuna
3/4 dl Dansukker Luomuruokosokeria
1/4 dl silputtua minttua
1 ½ dl kermaa
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl ranskankermaa
1 iso keksisuklaa

Koristeluun

mintunlehtiä

Ohjeet

Paloittele huuhdellut ja peratut mansikat. Pese limetti ja raasta kuori. Purista limetistä ja sitruunasta mehut. Sekoita kulhossa mehut, limetinkuori, minttusilppu ja sokeri. Kääntele mansikat marinadiin ja pane jääkaappiin tunniksi. Vaahdota kerma ja mausta vaniljasokerilla. Notkista ranskankerma ja sekoita kermavaahtoon. Murenna keksisuklaa paloiksi. Pane laseihin kerroksittain mansikoita, keksisuklaapaloja ja kermavaahtoa. Koristele mintunlehdillä.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa

Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.