Ainekset
2 dl silputtua taatelia, viikunaa tai rusinoita
1 dl Dansukker Tummaa siirappia
1 ½ dl Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria
3 dl piimää
1 dl juoksevaa margariinia tms. rasvaa
2 kananmunaa
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
2 rkl piparkakkumaustetta
(tai 1 tl inkivääriä, kanelia, neilikkaa, pomeranssinkuorta ja kardemummaa)
Pinnalle
Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
Ohjeet
Kuumenna uuni 175-asteiseksi. Voitele ja korppujauhota rengasvuoka.
Silppua kuivatut hedelmät kulhoon. Mittaa joukkoon siirappi, fariinisokeri, piimä ja rasva. Sekoita joukkoon munat.
Mittaa toiseen kulhoon jauhot, kohotusaineet ja mausteet. Seulo kuivat aineet siivilän läpi kosteiden aineiden joukkoon. Sekoita hyvin ja kaada vuokaan. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 1 tunti. Anna jäähtyä.
Seulo jäähtyneen kakun pinnalle tomusokeria. Korista vati puolukanvarvuilla.
Vinkki!
Voit käyttää piimän tilalla maustamatonta jogurttia ja rasvana rypsiöljyä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku
Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut
Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään
Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!
Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.