Hedelmäinen jogurttihyytelö

Herkullinen hedelmäinen kerrosjälkiruoka mangosta, mandariinista ja appelsiinista sekä jogurttihyytelöstä.

4 annosta

PT25M

20 minuuttia + tunti

Arviot (16 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Hedelmähyytelö

tölkki säilöttyä mangoa (noin 400 g)
tölkki säilöttyä mandariinia (noin 250 g)
2 appelsiinia
2 dl vettä
2 dl appelsiinituoremehua
1 ½ dl Dansukker Hyytelösokeria

Kermahyytelö

2 dl kermaa
1 ½ dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
100 g valkosuklaata
2 ½ dl turkkilaista paksua jogurttia

Koristeeksi

appelsiinilohkoja ja kärsimyshedelmää (passio)

Ohjeet

Valuta säilykehedelmät siivilässä. Leikkaa appelsiinien päät. Aseta hedelmät leikkuulaudalle ja kuori viiltämällä. Irrota hedelmälohkot kalvokennoistaan. Lado hedelmät lasimaljoihin.

Kiehauta vesi ja mehu kattilassa, lisää hyytelösokeri hyvin sekoittaen. Keitä, kunnes liemi kirkastuu. Kaada hieman jäähtynyt seos hedelmien päälle maljoihin ja anna hyytyä jääkaapissa.

Mittaa kattilaan kerma, vaniljasokeri ja hyytelösokeri Multi. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä puolisen minuuttia. Paloittele joukkoon suklaa ja sulata se. Anna seoksen jäähtyä hieman ennen kuin sekoitat joukkoon jogurtin. Kaada seos hedelmien päälle ja anna hyytyä kylmässä noin tunnin ajan. Koristele hedelmillä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.