Ainekset
Hedelmähyytelö
tölkki säilöttyä mangoa (noin 400 g)
tölkki säilöttyä mandariinia (noin 250 g)
2 appelsiinia
2 dl vettä
2 dl appelsiinituoremehua
1 ½ dl Dansukker Hyytelösokeria
Kermahyytelö
2 dl kermaa
1 ½ dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
100 g valkosuklaata
2 ½ dl turkkilaista paksua jogurttia
Koristeeksi
appelsiinilohkoja ja kärsimyshedelmää (passio)
Ohjeet
Valuta säilykehedelmät siivilässä. Leikkaa appelsiinien päät. Aseta hedelmät leikkuulaudalle ja kuori viiltämällä. Irrota hedelmälohkot kalvokennoistaan. Lado hedelmät lasimaljoihin.
Kiehauta vesi ja mehu kattilassa, lisää hyytelösokeri hyvin sekoittaen. Keitä, kunnes liemi kirkastuu. Kaada hieman jäähtynyt seos hedelmien päälle maljoihin ja anna hyytyä jääkaapissa.
Mittaa kattilaan kerma, vaniljasokeri ja hyytelösokeri Multi. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä puolisen minuuttia. Paloittele joukkoon suklaa ja sulata se. Anna seoksen jäähtyä hieman ennen kuin sekoitat joukkoon jogurtin. Kaada seos hedelmien päälle ja anna hyytyä kylmässä noin tunnin ajan. Koristele hedelmillä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!