Ainekset
200 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria
4 ½ dl vehnäjauhoja
(1–2 rkl vettä)
elintarvikeväriä
koristerakeita, makeisia
Ohjeet
Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokeri valkoiseksi vaahdoksi. Lisää vehnäjauhot ja sekoita, kunnes seos on mureneva. Kaada taikina työlaudalle ja vaivaa, kunnes taikina on tasainen. Voit tarvittaessa lisätä 1–2 rkl vettä.
Ota taikinasta muotilla pikkuleipiä tai muotoile käsin. Paista leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Jäähdytä ja koristele haluamallasi tavalla. Voit myös pursottaa koristeita tomusokerista ja munanvalkuaisesta sekoitetulla seoksella.
Vinkki!
Voit halutessasi korvata ½ dl jauhoista kaakaojauheella.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?