Ainekset
200 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria
4 ½ dl vehnäjauhoja
(1–2 rkl vettä)
elintarvikeväriä
koristerakeita, makeisia
Ohjeet
Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokeri valkoiseksi vaahdoksi. Lisää vehnäjauhot ja sekoita, kunnes seos on mureneva. Kaada taikina työlaudalle ja vaivaa, kunnes taikina on tasainen. Voit tarvittaessa lisätä 1–2 rkl vettä.
Ota taikinasta muotilla pikkuleipiä tai muotoile käsin. Paista leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Jäähdytä ja koristele haluamallasi tavalla. Voit myös pursottaa koristeita tomusokerista ja munanvalkuaisesta sekoitetulla seoksella.
Vinkki!
Voit halutessasi korvata ½ dl jauhoista kaakaojauheella.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.