Ainekset
2 porkkanaa
2 sipulia
2–3 lehtisellerinvartta
3 valkosipulinkynttä
peukalonpään kokoinen pala tuoretta inkivääriä
2–3 rkl öljyä
250 g Härkistä
2 rkl ketsuppia
1 rkl soijakastiketta
1 iso purkki ananaspaloja mehuineen
3 dl vettä tai ananasmehua
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl maizenaa + ¾ dl vettä
Lisäksi
1 ruukku tuoretta korianteria
Ohjeet
Aloita käsittelemällä kasvikset. Kuori porkkanat ja sipulit. Leikkaa porkkanat ohuiksi viipaleiksi tai suikaleiksi. Lohko sipulit ohuiksi lohkoiksi. Leikkaa lehtisellerinvarret viipaleiksi. Hienonna valkosipulinkynnet ja kuorittu inkivääri.
Kuumenna öljy paistokasarissa tai wokkipannussa. Lisää kasvikset ja kääntele muutama minuutti. Lisää härkis. Kääntele joukkoon ketsuppi, soijakastike, ananaspalat mehuineen, vesi tai ananasmehu ja siirappi. Kiehauta.
Sekoita maizena ja vesi tasaiseksi ja valuta ohuena nauhana höyryävään liemeen. Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti. Tarkista maku. Hienonna pinnalle reilusti tuoretta korianteria.
Tarjoa kastike riisin kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.