Ainekset
2 porkkanaa
2 sipulia
2–3 lehtisellerinvartta
3 valkosipulinkynttä
peukalonpään kokoinen pala tuoretta inkivääriä
2–3 rkl öljyä
250 g Härkistä
2 rkl ketsuppia
1 rkl soijakastiketta
1 iso purkki ananaspaloja mehuineen
3 dl vettä tai ananasmehua
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl maizenaa + ¾ dl vettä
Lisäksi
1 ruukku tuoretta korianteria
Ohjeet
Aloita käsittelemällä kasvikset. Kuori porkkanat ja sipulit. Leikkaa porkkanat ohuiksi viipaleiksi tai suikaleiksi. Lohko sipulit ohuiksi lohkoiksi. Leikkaa lehtisellerinvarret viipaleiksi. Hienonna valkosipulinkynnet ja kuorittu inkivääri.
Kuumenna öljy paistokasarissa tai wokkipannussa. Lisää kasvikset ja kääntele muutama minuutti. Lisää härkis. Kääntele joukkoon ketsuppi, soijakastike, ananaspalat mehuineen, vesi tai ananasmehu ja siirappi. Kiehauta.
Sekoita maizena ja vesi tasaiseksi ja valuta ohuena nauhana höyryävään liemeen. Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti. Tarkista maku. Hienonna pinnalle reilusti tuoretta korianteria.
Tarjoa kastike riisin kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?