Ainekset
2 porkkanaa
2 sipulia
2–3 lehtisellerinvartta
3 valkosipulinkynttä
peukalonpään kokoinen pala tuoretta inkivääriä
2–3 rkl öljyä
250 g Härkistä
2 rkl ketsuppia
1 rkl soijakastiketta
1 iso purkki ananaspaloja mehuineen
3 dl vettä tai ananasmehua
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl maizenaa + ¾ dl vettä
Lisäksi
1 ruukku tuoretta korianteria
Ohjeet
Aloita käsittelemällä kasvikset. Kuori porkkanat ja sipulit. Leikkaa porkkanat ohuiksi viipaleiksi tai suikaleiksi. Lohko sipulit ohuiksi lohkoiksi. Leikkaa lehtisellerinvarret viipaleiksi. Hienonna valkosipulinkynnet ja kuorittu inkivääri.
Kuumenna öljy paistokasarissa tai wokkipannussa. Lisää kasvikset ja kääntele muutama minuutti. Lisää härkis. Kääntele joukkoon ketsuppi, soijakastike, ananaspalat mehuineen, vesi tai ananasmehu ja siirappi. Kiehauta.
Sekoita maizena ja vesi tasaiseksi ja valuta ohuena nauhana höyryävään liemeen. Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti. Tarkista maku. Hienonna pinnalle reilusti tuoretta korianteria.
Tarjoa kastike riisin kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!