Hanna-tädin kakut

Perinteiset, perunajauhoa sisältävät Hanna-tädin pikkuleivät sopivat arkeen ja juhlaan.

noin 80 kpl

PT55M

1 tunti

Arviot (292 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g voita tai margariinia
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 ½ dl kuohukermaa
3 dl perunajauhoja
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl kardemummaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
(Dansukker Kanelisokeria)

Ohjeet

Vatkaa huoneenlämpöinen rasva ja sokeri valkoiseksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon kerma ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Laita taikina hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.

Pyöritä taikina tangoiksi ja jaa tasakokoisiin pieniin paloihin. Pyöritä palat palloiksi ja litistä kevyesti leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Kääntele osa pikkuleivistä halutessasi kanelisokerissa.

Paista 200-asteisen uunin keskiritilätasolla noin kymmenen minuuttia. Säilytä kannellisessa purkissa huoneenlämmössä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?