Hanna-tädin kakut

Perinteiset, perunajauhoa sisältävät Hanna-tädin pikkuleivät sopivat arkeen ja juhlaan.

noin 80 kpl

PT55M

1 tunti

Arviot (284 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g voita tai margariinia
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 ½ dl kuohukermaa
3 dl perunajauhoja
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl kardemummaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
(Dansukker Kanelisokeria)

Ohjeet

Vatkaa huoneenlämpöinen rasva ja sokeri valkoiseksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon kerma ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Laita taikina hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.

Pyöritä taikina tangoiksi ja jaa tasakokoisiin pieniin paloihin. Pyöritä palat palloiksi ja litistä kevyesti leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Kääntele osa pikkuleivistä halutessasi kanelisokerissa.

Paista 200-asteisen uunin keskiritilätasolla noin kymmenen minuuttia. Säilytä kannellisessa purkissa huoneenlämmössä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.