Ainekset
200 g voita tai margariinia
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 ½ dl kuohukermaa
3 dl perunajauhoja
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl kardemummaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
(Dansukker Kanelisokeria)
Ohjeet
Vatkaa huoneenlämpöinen rasva ja sokeri valkoiseksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon kerma ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Laita taikina hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.
Pyöritä taikina tangoiksi ja jaa tasakokoisiin pieniin paloihin. Pyöritä palat palloiksi ja litistä kevyesti leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Kääntele osa pikkuleivistä halutessasi kanelisokerissa.
Paista 200-asteisen uunin keskiritilätasolla noin kymmenen minuuttia. Säilytä kannellisessa purkissa huoneenlämmössä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?