Ainekset
4 briossi-hampurilaissämpylää
400 g naudanjauhelihaa
½ tl suolaa
mustapippuria myllystä
öljyä paistamiseen
Lisäksi
ketsuppia
2 rkl öljyä
2 punasipulia renkaina
1 rkl balsamietikkaa
2 tl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
rucolaa
(vuohenjuustoa)
2 tomaattia viipaleina
Ohjeet
Valmista ensin jauhelihapihvit. Sekoita naudanjauhelihaan suola ja mustapippuria myllystä. Jaa seos neljään osaan ja litistä pihveiksi. Paista kuumalla pannulla öljyssä molemmin puolin.
Laita hampurilaissämpylän pohjalle ketsuppia. Laita päälle jauhelihapihvi.
Kuori punasipulit ja leikkaa renkaiksi. Kuumenna öljy pannulla. Lisää punasipulirenkaat ja kääntele hetki. Lisää balsamietikka ja siirappi.
Jaa seos pihvien päälle. Lisää rucola, (vuohenjuusto) ja tomaattiviipaleet.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?