Ainekset
4 briossi-hampurilaissämpylää
400 g naudanjauhelihaa
½ tl suolaa
mustapippuria myllystä
öljyä paistamiseen
Lisäksi
ketsuppia
2 rkl öljyä
2 punasipulia renkaina
1 rkl balsamietikkaa
2 tl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
rucolaa
(vuohenjuustoa)
2 tomaattia viipaleina
Ohjeet
Valmista ensin jauhelihapihvit. Sekoita naudanjauhelihaan suola ja mustapippuria myllystä. Jaa seos neljään osaan ja litistä pihveiksi. Paista kuumalla pannulla öljyssä molemmin puolin.
Laita hampurilaissämpylän pohjalle ketsuppia. Laita päälle jauhelihapihvi.
Kuori punasipulit ja leikkaa renkaiksi. Kuumenna öljy pannulla. Lisää punasipulirenkaat ja kääntele hetki. Lisää balsamietikka ja siirappi.
Jaa seos pihvien päälle. Lisää rucola, (vuohenjuusto) ja tomaattiviipaleet.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.