Ainekset
4 porsaankyljystä
Marinadi
2 rkl öljyä
2 rkl Dansukker Vaaleaa Siirappia
1–2 tl raastettua tuoretta inkivääriä
1 rkl kiinalaista soijakastiketta
1/2 tl suolaa
2 maustemitallista mustapippuria
Chutney
400 g kirsikoita
1/2–1 punaista chiliä
4 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
3 rkl balsamietikkaa
1/2 tl suolaa
1 maustemitallinen mustapippuria
3 rkl Dansukker Hillo-marmeladisokeria
Salaatti
2 dl bulgurisuurimoita
4 dl vettä
2 dl karkeaksi silputtua rucolaa
1/2 dl karkeaksi silputtua lehtipersiljaa
1/2 dl hienonnettua salaattisipulia
1 rkl etikkaa
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
Ohjeet
Marinadi
Sekoita öljy, siirappi, suola ja pippuri keskenään. Pane kyljykset ja marinadi muovipussiin ja sulje pussi. Anna maustua kylmässä vähintään tunti ennen grillaamista.
Chutney
Huuhtele kirsikat ja poista kivet. Hienonna chili. Sekoita kirsikat, chili, ruokokidesokeri, balsamietikka, suola, pippuri ja hillo-marmeladisokeri kattilassa ja keitä koko ajan sekoittaen noin 10 minuuttia.
Salaatti
Mittaa bulgurisuurimot kulhoon. Kiehauta vesi ja kaada bulgurisuurimoiden joukkoon. Anna seistä 10 minuuttia. Sekoita muut ainekset suurimoiden joukkoon.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!