Grillattuja kyljyksiä, kirsikkachutneya ja bulgurisalaattia

Marinoidut porsaankyljykset grillataan ja tarjoillaan kirsikkachutneyn ja bulgurisalaatin kera.

4 annosta

PT1H

1½ tuntia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 porsaankyljystä
Marinadi
2 rkl öljyä
2 rkl Dansukker Vaaleaa Siirappia
1–2 tl raastettua tuoretta inkivääriä
1 rkl kiinalaista soijakastiketta
1/2 tl suolaa
2 maustemitallista mustapippuria
Chutney
400 g kirsikoita
1/2–1 punaista chiliä
4 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
3 rkl balsamietikkaa
1/2 tl suolaa
1 maustemitallinen mustapippuria
3 rkl Dansukker Hillo-marmeladisokeria
Salaatti
2 dl bulgurisuurimoita
4 dl vettä
2 dl karkeaksi silputtua rucolaa
1/2 dl karkeaksi silputtua lehtipersiljaa
1/2 dl hienonnettua salaattisipulia
1 rkl etikkaa
1 rkl Dansukker Fariinisokeria

Ohjeet

Marinadi
Sekoita öljy, siirappi, suola ja pippuri keskenään. Pane kyljykset ja marinadi muovipussiin ja sulje pussi. Anna maustua kylmässä vähintään tunti ennen grillaamista.

Chutney
Huuhtele kirsikat ja poista kivet. Hienonna chili. Sekoita kirsikat, chili, ruokokidesokeri, balsamietikka, suola, pippuri ja hillo-marmeladisokeri kattilassa ja keitä koko ajan sekoittaen noin 10 minuuttia.

Salaatti
Mittaa bulgurisuurimot kulhoon. Kiehauta vesi ja kaada bulgurisuurimoiden joukkoon. Anna seistä 10 minuuttia. Sekoita muut ainekset suurimoiden joukkoon.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.