Ainekset
2–3 vartta raparperia
pieni nokare tuoretta inkivääriä
½–1 dl Dansukker Fariinisokeria
ruokaöljyä
Lisäksi
½–1 l vaniljajäätelöä TAI 2–3 dl vaniljakastiketta
mansikoita
Ohjeet
Leikkaa raparperi noin 10 cm mittaisiksi paloiksi ja huuhtele ja kuivaa. Voit halutessasi kuoria hieman pintaa kuorimaveitsellä. Kuori ja hienonna inkivääri.
Voitele grilliparila tai parilapannu öljyllä.
Laita raparperit grilliin ja ripottele pinnalle inkivääriä ja fariinisokeria. Kääntele raparperia grillauksen aikana.
Kun raparperit ovat hieman pehmenneet, nosta ne tarjolle. Tarjoa seuraksi vaniljajäätelöä tai vaniljakastiketta ja koristele tuoreilla mansikoilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.