Gremolata

Gremolataan tarvitaan sitruunankuoriraastetta, valkosipulia, lehtipersiljaa ja oliiivöljyä. Tarjoa sitä salaatinkastikkeena tai ruokien lisukkeena.

5 minuuttia

Arviot (27 kpl)

Ainekset

1 luomusitruunan kuori
3 valkosipulin kynttä
½ nippua lehtipersiljaa
suolaa
mustapippuria
1 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
1 dl oliiviöljyä

Ohjeet

Pese sitruuna huolellisesti ja raasta kuori. Hienonna valkosipuli ja lehtipersilja ja yhdistä ne sitruunankuoriraasteen joukkoon. Mausta seos suolalla ja pippurilla. Lisää lopuksi glukoosisiirappi ja öljy joukkoon. Tarjoa salaatinkastikkeena.

Resepti: Aki Wahlman

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Helppo omenapiirakka

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?