Gremolata Italiasta - Dansukker

Gremolata

5 minuuttia
Gremolataan tarvitaan sitruunankuoriraastetta, valkosipulia, lehtipersiljaa ja oliiivöljyä. Tarjoa sitä salaatinkastikkeena tai ruokien lisukkeena.
Gremolata
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 1 luomusitruunan kuori
  • 3 valkosipulin kynttä
  • ½ nippua lehtipersiljaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
  • 1 dl oliiviöljyä

Pese sitruuna huolellisesti ja raasta kuori. Hienonna valkosipuli ja lehtipersilja ja yhdistä ne sitruunankuoriraasteen joukkoon. Mausta seos suolalla ja pippurilla. Lisää lopuksi glukoosisiirappi ja öljy joukkoon. Tarjoa salaatinkastikkeena.

Resepti: Aki Wahlman


;