Ainekset
200 g voita
2,5 dl vettä
150 g kivettömiä taateleita
2 kananmunaa
150 g Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria
50 g Dansukker Taloussokeria
1 dl kuohukermaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1,5 tl leivinjauhetta
2 tl ruokasoodaa
1 tl psylliumia
1 tl ksantaania
100 g perunajauhoja
125 g riisijauhoja
Ohjeet
1. Laita uuni lämpeämään 175 asteeseen.
2. Voitele kakkuvuoka huolella ja jauhota riisijauholla.
3. Mittaa taatelit, vesi sekä voi kattilaan. Keitä seosta matalalla lämmöllä noin 15 min tai kunnes taatelit ovat pehmenneet ja soseutuneet. Aseta seos sivuun jäähtymään.
4. Siivilöi kuivat aineet keskenään samaan kulhoon ja sekoita huolellisesti esimerkiksi haarukkaa apuna käyttäen.
5. Vaahdota munat sekä sokerit keskenään voimakkaasti vatkaten.
6. Lisää huoneenlämpöinen taateli-voiseos hiljalleen muna-sokerivaahtoon jatkuvasti vatkaten.
7. Lisää kuivat aineet sekä kuohukerma osissa vuorotellen taikinaan jatkaen samalla vatkaamista.
8. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alatasolla 60–70 minuuttia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!