Ainekset
200 g voita
2,5 dl vettä
150 g kivettömiä taateleita
2 kananmunaa
150 g Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria
50 g Dansukker Taloussokeria
1 dl kuohukermaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1,5 tl leivinjauhetta
2 tl ruokasoodaa
1 tl psylliumia
1 tl ksantaania
100 g perunajauhoja
125 g riisijauhoja
Ohjeet
1. Laita uuni lämpeämään 175 asteeseen.
2. Voitele kakkuvuoka huolella ja jauhota riisijauholla.
3. Mittaa taatelit, vesi sekä voi kattilaan. Keitä seosta matalalla lämmöllä noin 15 min tai kunnes taatelit ovat pehmenneet ja soseutuneet. Aseta seos sivuun jäähtymään.
4. Siivilöi kuivat aineet keskenään samaan kulhoon ja sekoita huolellisesti esimerkiksi haarukkaa apuna käyttäen.
5. Vaahdota munat sekä sokerit keskenään voimakkaasti vatkaten.
6. Lisää huoneenlämpöinen taateli-voiseos hiljalleen muna-sokerivaahtoon jatkuvasti vatkaten.
7. Lisää kuivat aineet sekä kuohukerma osissa vuorotellen taikinaan jatkaen samalla vatkaamista.
8. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alatasolla 60–70 minuuttia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?