Fariinisokeri

Fariinisokeri on aromikas, kostea, tumma sokeri leivontaan, jälkiruokiin ja juomiin. Käytä myös simaan, viilin päälle, marinadeihin ja etnisiin ruokiin.

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Ohjeet

Fariinisokeri on aromikas, kostea, tumma sokeri, joka sopii leivontaan, ruoanlaittoon ja juomiin. 

Käytä monipuolisesti mm.
- simaan, kuumiin ja kylmiin juomiin
- kakkuihin, muffineihin ja pikkuleipiin
- jogurtin, viilin ja puuron päälle
- jälkiruokiin
- kastikkeiden, marinadien ja ruokien mausteena

Fariinisokeripussissa (500 g) on perinteisen siman ohje.

Ainekset: sokeri ja ruokosokerisiirappi

Fariinisokeri

Tutustu tummien sokerituotteiden houkutteleviin makumaailmoihin »
 

Ravintosisältö/100 g

Energiaa 1650 kJ/390 kcal
Rasvaa 0 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraattia 97 g
- josta sokereita 95 g
Proteiinia < 0,5 g
Suolaa 0,04 g


Valmistettu Tanskassa.

Avattu fariinipussi kannattaa säilyttää huolellisesti suljettuna tiiviissä muovirasiassa tai lasipurkissa kovettumisen estämiseksi. Kovettunut Fariinisokeri pehmenee 1–2 vuorokaudessa, kun pussiin lisätään noin 1 tl vettä ½ kg Fariinisokeria kohti.

Pakkaus: muovia, lajitellaan energiajätteeseen tai muovipakkauskeräykseen

1 dl painaa noin 70 g.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!