Etikkapunajuuret

Näiden perinteisten etikkapunajuurien liemi on miedon makuinen, ei liian mausteinen eikä etikkainen, joten ne maistuvat lisukkeena monille.

2 ½ tuntia

Arviot (143 kpl)

Ainekset

5 kg punajuuria

Mausteliemi
1 l vettä
1 kg Dansukker Taloussokeria
15 neilikkaa
½ l etikkaa

Ohjeet

Keitä pestyt punajuuret kypsiksi ja kuori ne kuumina. Sekoita mausteliemen ainekset kattilassa ja kiehauta. Lisää kuoritut punajuuret mausteliemeen kiehumaan 10 minuutiksi. Purkita punajuuret liemineen puhtaisiin purkkeihin. Säilytä viileässä.

Vinkki!
Tee pienempi annos puolittamalla resepti.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!