Etikkapunajuuret

Näiden perinteisten etikkapunajuurien liemi on miedon makuinen, ei liian mausteinen eikä etikkainen, joten ne maistuvat lisukkeena monille.

PT1H

2 ½ tuntia

Arviot (170 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

5 kg punajuuria

Mausteliemi
1 l vettä
1 kg Dansukker Taloussokeria
15 neilikkaa
½ l etikkaa

Ohjeet

Keitä pestyt punajuuret kypsiksi ja kuori ne kuumina. Sekoita mausteliemen ainekset kattilassa ja kiehauta. Lisää kuoritut punajuuret mausteliemeen kiehumaan 10 minuutiksi. Purkita punajuuret liemineen puhtaisiin purkkeihin. Säilytä viileässä. Etikkapunajuuret säilyvät useita kuukausia.

Huolehdi aina hyvästä hygieniasta, kun säilöt vihanneksia, ja käytä puhtaita purkkeja, välineitä ja ottimia.

Vinkki!
Tee pienempi annos puolittamalla resepti.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!