Ainekset
5 kg punajuuria
Mausteliemi
1 l vettä
1 kg Dansukker Taloussokeria
15 neilikkaa
½ l etikkaa
Ohjeet
Keitä pestyt punajuuret kypsiksi ja kuori ne kuumina. Sekoita mausteliemen ainekset kattilassa ja kiehauta. Lisää kuoritut punajuuret mausteliemeen kiehumaan 10 minuutiksi. Purkita punajuuret liemineen puhtaisiin purkkeihin. Säilytä viileässä. Etikkapunajuuret säilyvät useita kuukausia.
Huolehdi aina hyvästä hygieniasta, kun säilöt vihanneksia, ja käytä puhtaita purkkeja, välineitä ja ottimia.
Vinkki!
Tee pienempi annos puolittamalla resepti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
 
			Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
 
			Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
 
			Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
 
			Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
 
			Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
 
			Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!
