Etikkapunajuuret

Näiden perinteisten etikkapunajuurien liemi on miedon makuinen, ei liian mausteinen eikä etikkainen, joten ne maistuvat lisukkeena monille.

2 ½ tuntia

Arviot (126 kpl)

Ainekset

5 kg punajuuria

Mausteliemi
1 l vettä
1 kg Dansukker Taloussokeria
15 neilikkaa
½ l etikkaa

Ohjeet

Keitä pestyt punajuuret kypsiksi ja kuori ne kuumina. Sekoita mausteliemen ainekset kattilassa ja kiehauta. Lisää kuoritut punajuuret mausteliemeen kiehumaan 10 minuutiksi. Purkita punajuuret liemineen puhtaisiin purkkeihin. Säilytä viileässä.

Vinkki!
Tee pienempi annos puolittamalla resepti.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.