Crème caramel

Herkullinen ranskalainen paahtovanukas on jälkiruokaklassikko, joka kruunaa aterian.

noin 10 annosta

PT1H

1 tunti 15 minuuttia + 12 tuntia

Arviot (44 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3 munaa
3 munankeltuaista
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
6 dl maitoa tai kuohukermaa

Ohjeet

Sulata 1 dl sokeria pannulla miedolla lämmöllä. Kaada sulanut sokeri pienten, uuninkestävien annosvuokien pohjalle.

Vatkaa munat, munankeltuaiset, 2 dl sokeria ja vaniljasokeri vaahdoksi. Kuumenna maito tai kerma kiehuvaksi ja lisää muna-sokerivaahtoon. Jaa seos vuokiin sulatetun sokerin päälle.

Valmista vesihaude. Laita vuoat uuninkestävään vuokaan ja kaada vuokaan kiehuvaa vettä niin paljon, kunnes 2/3 vuoista peittyy veteen. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin tunti. Ota vuoat vesihauteesta ja jäähdytä.

Nosta jääkaappiin yön yli. Irrota vuoasta veitsellä pyöräyttäen ja kumoa tarjolle.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!