Ainekset
3 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3 munaa
3 munankeltuaista
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
6 dl maitoa tai kuohukermaa
Ohjeet
Sulata 1 dl sokeria pannulla miedolla lämmöllä. Kaada sulanut sokeri pienten, uuninkestävien annosvuokien pohjalle.
Vatkaa munat, munankeltuaiset, 2 dl sokeria ja vaniljasokeri vaahdoksi. Kuumenna maito tai kerma kiehuvaksi ja lisää muna-sokerivaahtoon. Jaa seos vuokiin sulatetun sokerin päälle.
Valmista vesihaude. Laita vuoat uuninkestävään vuokaan ja kaada vuokaan kiehuvaa vettä niin paljon, kunnes 2/3 vuoista peittyy veteen. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin tunti. Ota vuoat vesihauteesta ja jäähdytä.
Nosta jääkaappiin yön yli. Irrota vuoasta veitsellä pyöräyttäen ja kumoa tarjolle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.