Ainekset
Räiskäletaikina
5 dl maitoa
2–3 munaa
ripaus suolaa
2 rkl öljyä
3–3 1/2 dl vehnäjauhoja
margariinia tai öljyä paistamiseen
Täyte
n. 1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 ruukku sitruunamelissaa
200–300 g tuoreita vadelmia
Pinnalle
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Vatkaa maito, munat, suola, öljy ja vehnäjauhot tasaiseksi. Anna turvota mielellään noin puoli tuntia ennen paistamista. Paista isoja räiskäleitä kuumassa pannussa. Jäähdytä.
Lado räiskäleet työlaudalle ja valuta maltillisesti päälle ruokosokerisiirappia. Kääri tiukalle rullalle. Leikkaa suupaloiksi ja tökkää keskelle cocktailtikku. Pujota tikkuun myös sitruunamelissan lehti ja tuore vadelma. Ripottele pinnalle halutessasi tomusokeria.
Vinkki!
Voit paistaa räiskäleet jo edellisenä päivänä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?