Ainekset
Taikina
3 dl vettä
50 g voita
½ tl suolaa
3 rkl Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
3 dl vehnäjauhoa
2 kananmunaa
Paistamiseen
1 l rypsi- tai auringonkukkaöljyä
Pinnalle
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 rkl kanelia
Suklaafudge
2 dl kermaa
1 rkl Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria
100 g tummaa suklaata
25 g voita
Lisäksi
vaniljajäätelöä
Ohjeet
Laita kattilaan vesi, voi, suola ja sokerit. Kiehauta ja sekoita tasaiseksi. Sammuta liesi mutta pidä kattila liedellä. Lisää vehnäjauho desi kerrallaan puuhaarukalla sekoittaen, kunnes taikinasta muodostuu tasainen pallo. Jäähdytä taikina kädenlämpöiseksi. Lisää kananmunat yksi kerrallaan. Laita taikina tähtityllalla varustettuun pursotinpussiin.
Käännä puhdas muffinipelti ylösalaisin ja voitele pinta. Pursota vuokien ympärille tasaisesti taikinaa, kunnes muotit ovat pohjaan asti taikinalla peitetty. Jäädytä taikinakulhot (vuokineen) pakastimessa. Taikinan tulee olla kauttaaltaan jäässä, jotta kulhot säilyttävät muotonsa kypsennyksessä.
Valmista suklaafudge kiehauttamalla kerma ja sokeri. Nosta kattila liedeltä. Lisää joukkoon paloiteltu suklaa ja sekoita tasaiseksi. Lisää vielä 25 g voita, sekoita kiiltäväksi ja tasaiseksi.
Lämmitä paistorasva kattilassa 175-asteiseksi. Ota muffinipelti pakastimesta ja irrota kulhot. Uppopaista taikinakulhoja noin 3 minuuttia molemmin puolin ja valuta ylimääräinen rasva pois ritilän tai talouspaperin päällä. Pyörittele kanelisokeriseoksessa. Täytä churrobowlit jäätelöllä ja lisää pinnalle lämmintä suklaafudgea.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?