Ainekset
Taikina
3 dl vettä
50 g voita
½ tl suolaa
3 rkl Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
3 dl vehnäjauhoa
2 kananmunaa
Paistamiseen
1 l rypsi- tai auringonkukkaöljyä
Pinnalle
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 rkl kanelia
Suklaafudge
2 dl kermaa
1 rkl Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria
100 g tummaa suklaata
25 g voita
Lisäksi
vaniljajäätelöä
Ohjeet
Laita kattilaan vesi, voi, suola ja sokerit. Kiehauta ja sekoita tasaiseksi. Sammuta liesi mutta pidä kattila liedellä. Lisää vehnäjauho desi kerrallaan puuhaarukalla sekoittaen, kunnes taikinasta muodostuu tasainen pallo. Jäähdytä taikina kädenlämpöiseksi. Lisää kananmunat yksi kerrallaan. Laita taikina tähtityllalla varustettuun pursotinpussiin.
Käännä puhdas muffinipelti ylösalaisin ja voitele pinta. Pursota vuokien ympärille tasaisesti taikinaa, kunnes muotit ovat pohjaan asti taikinalla peitetty. Jäädytä taikinakulhot (vuokineen) pakastimessa. Taikinan tulee olla kauttaaltaan jäässä, jotta kulhot säilyttävät muotonsa kypsennyksessä.
Valmista suklaafudge kiehauttamalla kerma ja sokeri. Nosta kattila liedeltä. Lisää joukkoon paloiteltu suklaa ja sekoita tasaiseksi. Lisää vielä 25 g voita, sekoita kiiltäväksi ja tasaiseksi.
Lämmitä paistorasva kattilassa 175-asteiseksi. Ota muffinipelti pakastimesta ja irrota kulhot. Uppopaista taikinakulhoja noin 3 minuuttia molemmin puolin ja valuta ylimääräinen rasva pois ritilän tai talouspaperin päällä. Pyörittele kanelisokeriseoksessa. Täytä churrobowlit jäätelöllä ja lisää pinnalle lämmintä suklaafudgea.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.