Taikina
Paistamiseen
Pinnalle
Suklaafudge
Lisäksi
Laita kattilaan vesi, voi, suola ja sokerit. Kiehauta ja sekoita tasaiseksi. Sammuta liesi mutta pidä kattila liedellä. Lisää vehnäjauho desi kerrallaan puuhaarukalla sekoittaen, kunnes taikinasta muodostuu tasainen pallo. Jäähdytä taikina kädenlämpöiseksi. Lisää kananmunat yksi kerrallaan. Laita taikina tähtityllalla varustettuun pursotinpussiin.
Käännä puhdas muffinipelti ylösalaisin ja voitele pinta. Pursota vuokien ympärille tasaisesti taikinaa, kunnes muotit ovat pohjaan asti taikinalla peitetty. Jäädytä taikinakulhot (vuokineen) pakastimessa. Taikinan tulee olla kauttaaltaan jäässä, jotta kulhot säilyttävät muotonsa kypsennyksessä.
Valmista suklaafudge kiehauttamalla kerma ja sokeri. Nosta kattila liedeltä. Lisää joukkoon paloiteltu suklaa ja sekoita tasaiseksi. Lisää vielä 25 g voita, sekoita kiiltäväksi ja tasaiseksi.
Lämmitä paistorasva kattilassa 175-asteiseksi. Ota muffinipelti pakastimesta ja irrota kulhot. Uppopaista taikinakulhoja noin 3 minuuttia molemmin puolin ja valuta ylimääräinen rasva pois ritilän tai talouspaperin päällä. Pyörittele kanelisokeriseoksessa. Täytä churrobowlit jäätelöllä ja lisää pinnalle lämmintä suklaafudgea.
Reseptin on laatinut