Chilisiirappi

Käytä chilinmakuista makusiirappia esimerkiksi juomiin ja ruokien maustamiseen. Kokeile vaikkapa chili-suklaajuomaa.

PT1H

2–3 päivää

Arviot (1 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2–3 punaista vahvaa chiliä
2 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia

Ohjeet

Hienonna chilit hyvin ja möyhennä silppua veitsen lappeella painaen tai huhmaressa. Sekoita siirappi joukkoon ja anna maustua huoneenlämmössä 2–3 päivää. Siivilöi tai käytä chilisilppuineen. Säilytä viileässä.

Vinkki!
Käytä makusiirappia esimerkiksi juomiin ja ruokien maustamiseen.

Katso resepti: Chili-suklaajuoma

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?