Chilihillo

45 minuuttia
Tarjoa tulista chilihilloa ruokien tai erilaisten sipsien ja lastujen kanssa.
Chilihillo
Arvioi: (129kpl)

Ainekset

  • 500 g punaisia ja vihreitä chilejä (350 g puhdistettuna)
  • 2 banaanisalottisipulia
  • 1 omena
  • ½ dl punaviinietikkaa
  • 150 g Dansukker Hillosokeria

Halkaise pestyt chilit, (poista siemenet) ja silppua. Kuori ja silppua sipulit ja omena. Laita aineet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljaa poreillen 10 minuuttia. Ravistele kattilan sisältöä muutaman kerran keittämisen aikana tai sekoita kevyesti. Pyöräytä hilloa muutama kierros pikasekoittajalla, ole varovainen, hillo on kuumaa. Jäähdytä vartti ja purkita. Säilytä viileässä. Tarjoa ruokien tai snacksien kanssa.

 

Reseptin on laatinut

Dansukker