Chili-päärynähillo

Chili-päärynähillo on pikantti hillo juustotarjottimelle ja muuhun herkutteluun. Halutessasi saat sahramilla kauniin keltaisen värin hilloon.

n. 1 litra

35 minuuttia

Arviot (88 kpl)

Ainekset

1 kg kypsiä päärynöitä
(½ g sahramia)
4 rkl sitruunamehua
1 punainen chili
7 dl Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Huuhtele, kuori ja halkaise päärynät. Poista siemenkodat ja leikkaa päärynät ohuiksi viipaleiksi. Laita päärynäviipaleet kattilaan sitruunamehun (ja sahramin) kanssa. Anna kiehua kansi päällä 5 minuuttia.

Huuhtele ja hienonna chili. Lisää chili ja hillosokeri kattilaan. Anna kiehua ilman kantta 10–15 minuuttia.

Kaada hillo puhtaisiin, kuumiin purkkeihin. Säilytä kylmässä. Tarjoa esim. juustojen tai hyvän leivän kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?