Chili-päärynähillo

Chili-päärynähillo on pikantti hillo juustotarjottimelle ja muuhun herkutteluun. Halutessasi saat sahramilla kauniin keltaisen värin hilloon.

n. 1 litra

PT40M

35 minuuttia

Arviot (155 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kg kypsiä päärynöitä
(½ g sahramia)
4 rkl sitruunamehua
1 punainen chili
7 dl Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Huuhtele, kuori ja halkaise päärynät. Poista siemenkodat ja leikkaa päärynät ohuiksi viipaleiksi. Laita päärynäviipaleet kattilaan sitruunamehun (ja sahramin) kanssa. Anna kiehua kansi päällä 5 minuuttia.

Huuhtele ja hienonna chili. Lisää chili ja hillosokeri kattilaan. Anna kiehua ilman kantta 10–15 minuuttia.

Kaada hillo puhtaisiin, kuumiin purkkeihin. Säilytä kylmässä. Tarjoa esim. juustojen tai hyvän leivän kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!