Chili-päärynähillo

Chili-päärynähillo on pikantti hillo juustotarjottimelle ja muuhun herkutteluun. Halutessasi saat sahramilla kauniin keltaisen värin hilloon.

n. 1 litra

35 minuuttia

Arviot (128 kpl)

Ainekset

1 kg kypsiä päärynöitä
(½ g sahramia)
4 rkl sitruunamehua
1 punainen chili
7 dl Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Huuhtele, kuori ja halkaise päärynät. Poista siemenkodat ja leikkaa päärynät ohuiksi viipaleiksi. Laita päärynäviipaleet kattilaan sitruunamehun (ja sahramin) kanssa. Anna kiehua kansi päällä 5 minuuttia.

Huuhtele ja hienonna chili. Lisää chili ja hillosokeri kattilaan. Anna kiehua ilman kantta 10–15 minuuttia.

Kaada hillo puhtaisiin, kuumiin purkkeihin. Säilytä kylmässä. Tarjoa esim. juustojen tai hyvän leivän kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!