Ainekset
1 kg kypsiä päärynöitä
(½ g sahramia)
4 rkl sitruunamehua
1 punainen chili
7 dl Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
Huuhtele, kuori ja halkaise päärynät. Poista siemenkodat ja leikkaa päärynät ohuiksi viipaleiksi. Laita päärynäviipaleet kattilaan sitruunamehun (ja sahramin) kanssa. Anna kiehua kansi päällä 5 minuuttia.
Huuhtele ja hienonna chili. Lisää chili ja hillosokeri kattilaan. Anna kiehua ilman kantta 10–15 minuuttia.
Kaada hillo puhtaisiin, kuumiin purkkeihin. Säilytä kylmässä. Tarjoa esim. juustojen tai hyvän leivän kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!