Cake popsit

Suloiset kakkutikkarit kuorrutetaan valkosuklaalla. Niiden koristelussa saa käyttää mielikuvitusta.

noin 30 kpl

1½ tuntia

Arviot (152 kpl)

Ainekset

150 g voita
1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 ½ dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 ½ dl vehnäjauhoja
½ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 munaa

Lisäksi

100 g maustamatonta tuorejuustoa

Pinnalle

200 g valkosuklaata
nonparelleja
tikkukaramellitikkuja tai varrastikkuja

Ohjeet

Sulata voi kattilassa. Sekoita puuhaarukalla joukkoon kuivat aineet. Sekoita lopuksi taikinaan munat yksitellen. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (noin 15x30 cm). Paista 175 asteessa 20–30 minuuttia. Jäähdytä.

Murenna kypsä taikina kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimella joukkoon tuorejuusto. Pyöritä pieniksi tasakokoisiksi palloiksi ja nosta hetkeksi jääkaappiin.

Paloittele valkosuklaa syvälle lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.

Paina tikut palleroihin ja kasta ne valkosuklaassa. Käännä suklaassa kastetut pallot vielä nonparelleissa. Nosta mieluusti pystyasennossa jääkaappiin tai pakastimeen hetkeksi jähmettymään. Säilytä viileässä tarjoiluhetkeen saakka.

Vinkki!
Voit koristella cake popsit vaikkapa miniatyyrieläimiksi tai mielikuvitushahmoiksi.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.