Ainekset
4 viipaletta maalaisleipää
2 rkl öljyä
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
1 kesäkurpitsa
1–2 punasipulia
100 g herkkusieniä
1 valkosipulinkynsi
Kastike
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl balsamietikkaa
1 dl vadelmia
Ohjeet
Tee ensin kastike. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja painele seos tiheän siivilän läpi.
Huuhtele paprikat, poista siemenet ja paloittele. Huuhtele kesäkurpitsa ja leikkaa senttimetrin paksuisiksi viipaleiksi. Viipaloi kuorittu sipuli ja herkkusienet. Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista vihannekset napakan pehmeiksi.
Kuori ja halkaise valkosipulinkynsi. Paahda leipäviipaleet. Hiero leipien pintaan valkosipulia. Jaa vihannesseos leiville ja kaada päälle kastiketta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.