Bruschetta paistettujen vihannesten kera

Bruschetta eli paahdettu maalaisleipä tarjoillaan paistettujen vihannesten kera.

4 annosta

PT25M

25 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 viipaletta maalaisleipää
2 rkl öljyä
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
1 kesäkurpitsa
1–2 punasipulia
100 g herkkusieniä
1 valkosipulinkynsi

Kastike
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl balsamietikkaa
1 dl vadelmia

Ohjeet

Tee ensin kastike. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja painele seos tiheän siivilän läpi.

Huuhtele paprikat, poista siemenet ja paloittele. Huuhtele kesäkurpitsa ja leikkaa senttimetrin paksuisiksi viipaleiksi. Viipaloi kuorittu sipuli ja herkkusienet. Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista vihannekset napakan pehmeiksi.

Kuori ja halkaise valkosipulinkynsi. Paahda leipäviipaleet. Hiero leipien pintaan valkosipulia. Jaa vihannesseos leiville ja kaada päälle kastiketta.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?