Ainekset
Ainekset lasipurkkiin
2 dl vehnäjauhoja
¾ tl suolaa
1 ½ dl kaakaojauhetta
2 ½ dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 ½ dl suomalaista Dansukker Taloussokeria
200 g tummia suklaanappeja
100 g saksanpähkinöitä
Muut ainekset
300 g voita
4 kananmunaa
Ohjeet
Lado ainekset kerroksittain kannelliseen lasipurkkiin (1,3 l). Ensin vehnäjauhot ja suola, sitten kaakaojauhe, ruokokidesokeri, sokeri, suklaanapit ja karkeaksi rouhitut pähkinät.
Kirjoita etikettiin valmistusohje ja kiinnitä se purkkiin kauniilla rusettinauhalla. Anna lahjaksi!
Brownieohje
Kuumenna uuni 175 °C:een.
Sulata 300 g voita kattilassa ja lisää purkista joukkoon pähkinärouhe ja suklaanapit. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut. Lisää purkin loput ainekset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.
Kaada taikina leivinpaperoituun vuokaan (20x30 cm). Paista uunin keskitasolla noin 20–25 minuuttia. Brownie saa jäädä sisältä tahmeaksi. Anna jäähtyä kunnolla ennen paloittelua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.