Broileripiirakka

Maustettu tuorejuusto ja kasvikset antavat mehevyyttä broileripiirakkaan.

noin 8 annosta

PT55M

1 tunti

Arviot (76 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Pohja

100 g voita tai margariinia
1 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl grahamjauhoja
1/2 dl vettä
(suolaa)

Täyte

1 rkl öljyä
300 g broilerinfileesuikaleita
ripaus suolaa
½ tl rakuunaa
1 sipuli viipaleina
1 porkkana suikaleina
1 tomaatti pieninä kuutioina
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
200 g paprika-chili- tai muuta tuorejuustoa
100 g juustoraastetta
1 rkl kermaa tai maitoa

Ohjeet

Nypi voi ja kuivat aineet ryynimäiseksi seokseksi. Lisää joukkoon vesi ja sekoita vain sen verran, että ainekset sekoittuvat. Painele taikina halkaisijaltaan noin 24 cm piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Paista 200 asteessa noin kymmenen minuuttia.

Kuumenna öljy pannulla. Paista broilerinfileesuikaleet. Mausta suolalla ja rakuunalla. Lisää joukkoon sipuliviipaleet, porkkanasuikaleet, tomaattikuutiot, fariinisokeri ja hienonnettu valkosipulinkynsi. Kääntele hetki. Levitä seos esipaistetun piiraspohjan päälle.

Sekoita tuorejuusto ja juustoraaste. Jos seos tuntuu paksulta, ohenna tilkalla kermaa tai maitoa. Kaada seos piirastäytteen päälle. Paista 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes täyte hyytyy ja on kauniin värinen.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?