Bombardino

Bombardino on alppiseuduilla suosittu lämmin kermapohjainen talvidrinkki.

4 lasillista

10 minuuttia

Arviot (8 kpl)

Ainekset

2 dl kuohukermaa
1 rkl Dansukker Hyytelösokeri Multia
4 dl maitoa
2 dl (20 cl) konjakkia
2 dl (20 cl) munalikööriä
1–2 tl Dansukker Ruokokidesokeria

Ohjeet

Vaahdota kerma ja hyytelösokeri Multi kiinteäksi vaahdoksi. Sekoita maito, konjakki ja munalikööri kattilassa, laita kansi päälle ja kuumenna juoma (älä anna kiehahtaa). Kaada neljään lasiin ja jaa kermavaahto juomien pinnalle. Koristele ruokokidesokerilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.