Ainekset
4 rkl voita
1 dl Dansukker Fariinisokeria
1/2 tl jauhettua kanelia
1 rkl banaanilikööriä tai konjakkia
4 isoa puolikypsää banaania
6 rkl rommia
1/2-1 l vaniljajäätelöä
Ohjeet
1. Sulata voi pannussa. Lisää sokeri, kaneli ja banaanilikööri ja anna seoksen sulaa.
2. Kuori banaanit. Halkaise ne ja leikkaa palat puoliksi.
3. Paista banaanit vaaleanruskeiksi ja pehmeiksi.
4. Kaada rommi banaanien päälle ja kuumenna ne kunnolla. Liekitä banaanit. Laita banaanit vadille ja tarjoile vaniljajäätelön kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?