Bananas Forster

Yksi suosituimmista cajun-jälkiruoista. Sitä ei voi kuvailla sanoin, se täytyy kokea!

4–6 hengelle

PT10M

10 minuuttia

Arviot (18 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 rkl voita
1 dl Dansukker Fariinisokeria
1/2 tl jauhettua kanelia
1 rkl banaanilikööriä tai konjakkia
4 isoa puolikypsää banaania
6 rkl rommia
1/2-1 l vaniljajäätelöä

Ohjeet

1. Sulata voi pannussa. Lisää sokeri, kaneli ja banaanilikööri ja anna seoksen sulaa.

2. Kuori banaanit. Halkaise ne ja leikkaa palat puoliksi.

3. Paista banaanit vaaleanruskeiksi ja pehmeiksi.

4. Kaada rommi banaanien päälle ja kuumenna ne kunnolla. Liekitä banaanit. Laita banaanit vadille ja tarjoile vaniljajäätelön kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?