Ainekset
150 g voita tai margariinia
4 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3 kananmunaa
4 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 ½ tl ruokasoodaa
¾ dl kuohu- tai ruokakermaa
3 kypsää banaania
Kuorrute
400 g tuorejuustoa
1 dl Dansukker Tomusokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl suolapähkinöitä
Ohjeet
Vaahdota hieman pehmeä voi, sokeri ja kananmunat kuohkeaksi.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kerma, sekä lopuksi soseutetut banaanit.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 175 asteessa noin 30 minuuttia tai enemmän riippuen uunivuoan koosta. Mitä pienempi vuoka, sen pidempi kypsennysaika ja sitä korkeammat neliöt saat leikattua.
Valmista jäähtyneen pohjan pinnalle kuorrute. Vaahdota tuorejuuston joukkoon tomu- ja vaniljasokeri. Tarkista maku.
Leikkaa neliöiksi ja levitä tai lusikoi pinnalle tuorejuustokuorrutetta.
Ripottele pinnalle suolapähkinöitä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.