Ainekset
150 g voita tai margariinia
4 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3 kananmunaa
4 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 ½ tl ruokasoodaa
¾ dl kuohu- tai ruokakermaa
3 kypsää banaania
Kuorrute
400 g tuorejuustoa
1 dl Dansukker Tomusokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl suolapähkinöitä
Ohjeet
Vaahdota hieman pehmeä voi, sokeri ja kananmunat kuohkeaksi.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kerma, sekä lopuksi soseutetut banaanit.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 175 asteessa noin 30 minuuttia tai enemmän riippuen uunivuoan koosta. Mitä pienempi vuoka, sen pidempi kypsennysaika ja sitä korkeammat neliöt saat leikattua.
Valmista jäähtyneen pohjan pinnalle kuorrute. Vaahdota tuorejuuston joukkoon tomu- ja vaniljasokeri. Tarkista maku.
Leikkaa neliöiksi ja levitä tai lusikoi pinnalle tuorejuustokuorrutetta.
Ripottele pinnalle suolapähkinöitä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.