Ainekset
100 g voita tai margariinia
3 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl ruokasoodaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 pientä banaania
1/2 tl kardemummaa tai kanelia
1 dl jogurttia tai maitoa
Vuokaan
voita tai margariinia
korppujauhoja
Pinnalle
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja soseutetut banaanit. Mausta kardemummalla tai kanelilla ja sekoita lopuksi joukkoon jogurtti tai maito.
Voitele noin litran vetoinen kahvikakkuvuoka voilla tai margariinilla ja jauhota korppujauhoilla. Kaada taikina vuokaan ja kypsennä 150–175-asteisessa uunissa noin 50–60 minuuttia.
Kumoa tarjoiluvadille. Jäähdytä. Siivilöi kakun pinnalle tomusokeria hetki ennen tarjoilua.
Vinkki!
Saat kakusta mehevän ja täyteläisen, kun valmistat sen hieman ylikypsistä banaaneista.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?