Ainekset
2 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
2 ½ dl vehnäjauhoja
1 dl tummaa kaakaojauhetta
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
3 kypsää banaania (250 g kuorittuna)
1 kananmuna
¾ dl öljyä
1 prk (200 g) kermaviiliä
Pinnalle
½ dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
Karamellibanaanit
1 dl Dansukker Talousokeria
2 banaania viipaloituna
Ohjeet
Voitele 13 x 23 cm:n vuoka. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Mittaa muscovadosokeri, jauhot, kaakaojauhe, sooda, leivinjauhe ja suola kulhoon. Lisää haarukalla karkeaksi murskatut banaanit, kananmuna, rasva ja kermaviili, sekoita hyvin. Anna taikinan levätä pari minuuttia, sekoita uudelleen ja kaada vuokaan. Ripottele muscovadosokeri taikinan päälle. Paista uunissa 20–25 minuuttia.
Jäähdytä jääkaapissa seuraavaan päivään. Kakku jää keskeltä pehmeäksi ja se painuu kuopalle jäähtyessään.
Kuumenna sokeri paistinpannussa ja anna ruskistua. Lisää banaaniviipaleet ja kuorruta ne molemmin puolin paahtosokerissa. Siirrä karamellisoituneet banaanit kakun päälle ja valuta loppu paahtosokeri koristeeksi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.