Banaani-browniekakku

Kypsä banaani mehevöittää banaani-browniekakun taikinan. Tarjoile kaakaota sisältävä kakku karamellisoitujen banaanien kera.

8–10 palaa

PT35M
P1D
Kahvikakut

35 minuuttia + 1 vrk

Arviot (43 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
2 ½ dl vehnäjauhoja
1 dl tummaa kaakaojauhetta
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
3 kypsää banaania (250 g kuorittuna)
1 kananmuna
¾ dl öljyä
1 prk (200 g) kermaviiliä
Pinnalle
½ dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
Karamellibanaanit
1 dl Dansukker Talousokeria
2 banaania viipaloituna

Ohjeet

Voitele 13 x 23 cm:n vuoka. Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Mittaa muscovadosokeri, jauhot, kaakaojauhe, sooda, leivinjauhe ja suola kulhoon. Lisää haarukalla karkeaksi murskatut banaanit, kananmuna, rasva ja kermaviili, sekoita hyvin. Anna taikinan levätä pari minuuttia, sekoita uudelleen ja kaada vuokaan. Ripottele muscovadosokeri taikinan päälle. Paista uunissa 20–25 minuuttia.

Jäähdytä jääkaapissa seuraavaan päivään. Kakku jää keskeltä pehmeäksi ja se painuu kuopalle jäähtyessään.

Kuumenna sokeri paistinpannussa ja anna ruskistua. Lisää banaaniviipaleet ja kuorruta ne molemmin puolin paahtosokerissa. Siirrä karamellisoituneet banaanit kakun päälle ja valuta loppu paahtosokeri koristeeksi.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.