Ainekset
2 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
2 ½ dl vehnäjauhoja
1 dl tummaa kaakaojauhetta
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
3 kypsää banaania (250 g kuorittuna)
1 kananmuna
¾ dl öljyä
1 prk (200 g) kermaviiliä
Pinnalle
½ dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
Karamellibanaanit
1 dl Dansukker Talousokeria
2 banaania viipaloituna
Ohjeet
Voitele 13 x 23 cm:n vuoka. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Mittaa muscovadosokeri, jauhot, kaakaojauhe, sooda, leivinjauhe ja suola kulhoon. Lisää haarukalla karkeaksi murskatut banaanit, kananmuna, rasva ja kermaviili, sekoita hyvin. Anna taikinan levätä pari minuuttia, sekoita uudelleen ja kaada vuokaan. Ripottele muscovadosokeri taikinan päälle. Paista uunissa 20–25 minuuttia.
Jäähdytä jääkaapissa seuraavaan päivään. Kakku jää keskeltä pehmeäksi ja se painuu kuopalle jäähtyessään.
Kuumenna sokeri paistinpannussa ja anna ruskistua. Lisää banaaniviipaleet ja kuorruta ne molemmin puolin paahtosokerissa. Siirrä karamellisoituneet banaanit kakun päälle ja valuta loppu paahtosokeri koristeeksi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?