Aurinkokiisseli

Auringonkeltainen appelsiini-mangokiisseli keitetään appelsiinitäysmehusta ja nautitaan tuoreiden hedelmien kera.

4–5 annosta

15 minuuttia

Arviot (146 kpl)

Ainekset

1 l appelsiinitäysmehua
1 dl Dansukker Luomuruokosokeria tai Taloussokeria
4–5 rkl perunajauhoja
2 appelsiinia kuutioina
1 prk säilykemangoa valutettuna, kuutioina
1 banaani viipaleina

Ohjeet

Kaada mehu kattilaan ja sekoita joukkoon sokeri ja perunajauhot. Laita liesi päälle ja hämmennä, kunnes kiisseli pulpahtaa.

Kuori appelsiinit työlautaa vasten kalvottomiksi ja leikkaa kuutioiksi. Kuutioi myös valutettu mango. Sekoita hedelmäkuutiot kiisselin joukkoon. Viipaloi pinnalle banaanit.

Tarjoa lämpimänä tai kylmänä.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.