Ainekset
1 kg (vajaa 2 l) marja-aronian marjoja
2 ½ dl vettä
½ tl kanelia
¼ tl neilikkajauhetta
1 pkt (330 g) g Dansukker Hillo-marmeladisokeria
¼ dl omenaviinietikkaa
Ohjeet
Huuhtele marjat ja survo niitä hieman. Lisää marjasurvos kiehuvaan veteen ja keitä 10 minuuttia. Siivilöi mehu harsokankaalla vuoratun siivilän läpi kattilaan.
Mausta mehu kanelilla ja neilikalla. Kuumenna ja sekoita joukkoon hillo-marmeladisokeri ja tilkka omenaviinietikkaa. Keitä 20 minuuttia.
Tee hyytelökoe. Jos seos hyytyy, kuten kuuluu, jaa hyytelöseos pieniin lasitölkkeihin.
(Hyytelökoe: Ota ruokalusikallinen keitosta kylmälle lautaselle ja jäähdytä nopeasti jääkaapissa tai pakastimessa. Vedä lusikalla hyytelön keskelle vako. Jos vako ei umpeudu, hyytelö on valmista. Muussa tapauksessa jatka keittämistä ja toista testi.)
Aroniahyytelö sopii joulumausteisena kinkun tai muiden sianliharuokien seuraan ja erinomaisesti maalaispateen päälle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.