Ainekset
1 tlk (425 g) säilöttyjä aprikooseja
2 kananmunaa
1/2 dl rypsiöljyä
1 dl Dansukker Luomuruokosokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
3 dl vehnäjauhoja
1/2 dl perunajauhoja
3/4 tl leivinjauhetta
1 3/4 dl maitoa
Koristeluun
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Valuta aprikoosit hyvin. Erottele keltuaiset ja valkuaiset eri kulhoihin. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Vatkaa keltuaiset ja öljy. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Lisää ne vähitellen keltuaisseokseen vuorotellen maidon kanssa. Kääntele valkuaisvaahto varovasti taikinan joukkoon. Jaa taikina 12 paperivuokaan tai voidellulle muffinipellille. Laita puolikas aprikoosi pyöreä pohja ylöspäin kunkin muffinin päälle. Paista 175 asteessa (kiertoilmauuni 150 °C) noin 20 minuuttia. Siivilöi päälle tomusokeria ennen tarjoilua.
Vinkki!
Voit rouhia tai sulattaa taikinan joukkoon 50–100 g valkosuklaata.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.